Hoe doen wij ons werk?Uw zorg is onze zorg! Gedreven en bedreven.

Keep it Clean opereert alert, behendig, efficiënt en altijd vanuit het standpunt fairplay. Transparant, betrouwbaar en met korte, heldere communicatielijnen, vriendelijk en oprecht.

We hebben betekenis verworven bij al onze stakeholders (directie, vast en flexibel personeel, toeleveranciers, klanten, instanties, maatschappij, etc.) als zorgzaam, betrokken en verantwoordelijk.

We ondersteunen en faciliteren organisaties met de nieuwste technieken en know how op het gebied van duurzaam schoonhouden en hygiëne. We ontzorgen onze opdrachtgevers en geven graag invulling aan hun ambities op deze aandachtsgebieden en de verankering ervan. Het is niet verwonderlijk dat we inmiddels kunnen zeggen dat we een gedreven en bedreven specialist zijn.

Code Verantwoord Marktgedrag
In al onze samenwerkingen (met alle daarbij betrokken partijen) hanteren wij de Code Verantwoord Marktgedrag*. Het doel daarvan is dat alle stakeholders goed en helder met elkaar samenwerken om de kwaliteit hoog te houden en de inzet optimaal. Met een gunstig materieel en immateriel resultaat voor alle partijen: de opdrachtgever krijgt waar voor zijn geld, het bedrijf dat de opdracht aanneemt rendement en de medewerkers waardering voor hun vakmanschap.

*U vindt de Code door op de keten te klikken:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial